PLAVNICA 2016

Zaključci sa vanredne sjednice Skupštine Saveza i sastanka Upravnog odbora

Rate this item
(1 Vote)
Na vanrednoj sjednici Skupštine Triatlon saveza Crne Gore održanoj 17.03.2016. godine usvojene su izmjene i dopune Statuta (link) koji je inicijalno usvojen na osnivačkoj skupštini Saveza 29.11.2014. godine. Takođe, na sjednici su izvršene promjene u sastavu Upravnog odbora kako bi Triatlon klub Kotor koji je od 14. marta 2016. godine punopravni član Triatlon saveza Crne Gore bio na pravi način zastupljen u tom tijelu pa je predsjednik tog kluba Mladen Ilić zauzeo mjesto Filipa Krgovića iz TK Podgorica do kraja mandata ovog saziva UO. 
 
Istog dana, održana je i VII sjednica Upravnog odbora Triatlon saveza i kao najvažnija informacija ističe se usvajanje Pravilnika o takmičenju, Pravilnika o licenciranju, Zdravstvenog pravilnika, Pravilnika o vođenja knjige članova Saveza i Pravilnika o radu disciplinske komisije. Svi navedeni pravilnici su na snazi od 26. marta 2016 godine, a sve ih možete vidjeti u sekciji pravilnici i dokumenta. Na sastanku je takođe formirana i Zdravstvena komisija.
 
Osnovne informacije iz Pravilnika o takmičenju možete vidjeti i na linku i tih pravila će se morati stritkno pridržavati učesnici svih takmičenja u Crnoj Gori.
 
 
Takođe, velika novina u odnosu na prethodne sezone je i licenciranje takmičara koje će se vršiti preko klubova koji su članovi Saveza i kod kojih svi mogu dobiti detaljne informacije o ovom pitanju.
 
logo

 

 
 
Read 2595 times Last modified on četvrtak, 31 mart 2016 21:35